Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nowadays biopolymers such as agar, agarose, alginate, carageenan, cellulose, chitin, chitosan, collagen, hyaluronic acid, gelatin, glucan, starch, DNA, RNA and protein have been produced from laboratory to industrial scale. The physico-chemical properties of these biopolymers such as chemical compositions, solubility, molecular weight and viscosity are of major importance on the preparation of micro- and nanomaterials such as powder, solution, hydrogel, micro- and nano-sized pores in membrane, micro- and nano-fiber, macro- and micro-beads, nano-particles, and micro- and nano-structured scaffold. These micro and nano-materials have been used in various sectors such as agriculture, food, medicine, etc. This monograph will address the source and production methods of biopolymers, properties of biopolymers, preparation of micro- and nano-materials using biopolymers, characterization of micro- and nano-biomaterials and application of micro- and nano-biomaterials.