Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book provides insight into the biology and genomics of the genus Boswellia (family Burseraceae), a natural resource used for the production of frankincense, an oleo-gum resin. The Boswellia species are ecologically, medicinally, commercially and culturally important. Significantly contributing to the paucity of comprehensive literature on this genus, this volume provides a detailed discussion on the genomics, physiology and ecology of Boswellia. The chapters cover a wide range of topics, including taxonomy, distribution, genetic diversity and microbiology. The production process of frankincense and its impact on the species are presented as well. In light of the recent decline of various Boswellia populations, species propagation and conservation are discussed. Plant scholars, ecologists and conservation biologists will find this book to be an important and informative reference.