Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
“Ik eet eigenlijk nooit aardappels" zei ze, terwijl ze nog een handje chips at. En bij doorvragen, “Ja, ik eet ze ook graag gefrituurd en als gebakken aardappels, ook zijn ze lekker uit de oven of van de barbecue. Oh ja, en natuurlijk in stamppot!!“
Velen weten niet dat je er ook fantastische salades, soepen en taarten mee kunt maken! Aardappel is zo veelzijdig.
Al deze gerechten vragen natuurlijk om een goed bieradvies van Internationaal Biersommelier Arvid Bergström. Arvid is bezig om een indrukwekkende serie neer te zetten, met steeds een ander ingrediënt of product naast zijn favoriete bier. Welk bier proef je bij paprikachips, en welk bier bij aardappelsalade? Chef-kok Marko Teseling was wederom zijn compagnon. Hij is een echte aardappelliefhebber. Samen kwamen ze tot dit inspirerende boekje.