Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Many of us are trying to reduce the amount of meat and dairy in our diets but are reluctant to let go of our favorite foods. When chef Sam Murphy decided to change her lifestyle, originally just to lose weight and have a more balanced diet, she assumed that her days of eating pizzas, burgers, and brownies were over. But after experimenting in the kitchen, Sam realized that she could still eat those indulgent dishes while looking after herself and the world around her. This collection includes Sam's best recipes for Spaghetti Carbonara, Chickpea Chilli, Cheese Toasties, Loaded Vegan Hot Dogs, Salted Caramel Brownies, Cookie Dough Cereal, The Vegan Big Mac, and many, many more. Whether you're looking to go without meat or dairy every day, every week, or just once a month, or if you just want to indulge without the guilt, this book is the perfect guide to making meals you can really enjoy. Includes dual measures.