• Gratis levering in België vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Bakken zonder gluten

meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers

Emmelou Green
Nederlands | Hardcover
€ 24,95
+ 49 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in
Beschikbaar in 2 andere winkel(s)

Omschrijving

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.

Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten
van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789461317148
  • Verschijningsdatum: 25/01/2019
  • Aantal bladzijden: 226
  • Uitgeverij: Van Halewyck
  • Reeks: Forte Culinair
  • Gewicht: 863 g
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 226
  • ISBN-nummer: 9789461317148
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 25/01/2019
  • Reeks: Forte Culinair