Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
MÓDULO 1: Atención Geriátrica TEMA 1. Gerontología y Geriatría TEMA 2. Necesidades Básicas Humanas TEMA 3. Higiene General TEMA 4. Tratamiento de las Lesiones de Piel MÓDULO 2: Higiene Alimentaria TEMA 5. Alimentación y Nutrición. La Importancia en la Salud TEMA 6. Salud y Hábitos Alimentarios TEMA 7. Clasificación y Estudios de los Alimentos TEMA 8. La Dieta Mediterránea como Dieta Equilibrada TEMA 9. Almacenamiento y Conservación de los Alimentos TEMA 10. Intoxicaciones Alimentarias TEMA 11. Higiene y Normas Generales en la Manipulación de Alimentos TEMA 12. Elaboración de Dietas Específicas para Personas Mayores MÓDULO 3: Atención a Enfermos de Alzheimer TEMA 13. Introducción a la Enfermedad de Alzheimer TEMA 14. Complicaciones Físicas y Psíquicas en el Enfermo de Alzheimer TEMA 15. Demencias. Enfermedad de Alzheimer. Tratamientos TEMA 16. Acercamiento al Paciente de Alzheimer TEMA 17. Cuidados Especializados TEMA 18. La Problemática de la Familia