Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The discipline of food science has an enormous impact on the quality of human life. It has given rise to the world's largest industry that is processing unlimited verities of food. It has indirectly transformed agriculture from subsistence farming to industrial farming, employing the latest technologies. It is an all-encompassing discipline that is centered on enriching and improving food through increased food security, food safety, nutritional benefits and food functionality. Importance of this discipline cannot be ignored in modern era where the population of the world is increasing with an alarming risk of food security and food safety and this discipline, in collaboration with latest technologies, is making the lives of people safer by taking the extensive research on different food commodities. Milk is a important part of human diet and contamination with aflatoxin (AFM1) is an issue of great concern which demands a great attention. So, this research is planed to evaluate the safety of milk. Owing the results of this research, the implementation of regulations will help to minimize or avoid the AFM1 contamination in milk.