Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
ALLEEN VANDAAG - Gratis levering bij alle bestellingen
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
ALLEEN VANDAAG - Gratis levering bij alle bestellingen
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Join Cheryl and Bill Jamison, James Beard Award winners of The Big Book of Outdoor Cooking and Entertaining, on a gastronomic tour around the world
After years of writing award-winning cookbooks, renowned culinary experts Cheryl and Bill Jamison were ready to take a break. So in the fall of 2005 they packed their bags, locked up their house in Santa Fe, and set off on a three-month-long visit to ten countries—all on frequent-flier miles.
Among their stops were:
Bali Where they celebrated a second honeymoon in Ubud and encountered a rogue monkey
Australia Where they found the world's best breakfast sandwich and visited family-owned wineries
Thailand Where they took a wild ride on an elephant in an enormous forest reserve
India Where they found themselves in the midst of Diwali, the Festival of Lights
China Where they attended a banquet of local Chiu Chow cuisine that required hours of preparation by the "Emeril of Chaozhou" and forty cooks
South Africa Where they went on a safari among rhinos, giraffes, and very hungry lions
Brazil Where they soaked in the sun and Creole flavors of the coastal town of Salvador
Combining the intelligence and humor of Anthony Bourdain with the charm and insight of Frances Mayes, Around the World in 80 Dinners transforms traveling into an unforgettable odyssey.