Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Plants are source of almost all basic things require for human being as they synthesis millions of different chemicals in their life cycle. Since discovery of Penicillin, use of antibiotics increased rapidly but due to indiscriminate use of antibiotics number of pathogens (both plants and animal) developed resistance against particular antibiotics which become inefficient. Therefore it is need of hour to search antibiotics from plants instead of microorganism are referred to as antimicrobial agents. This book, therefore provide way for searching antimicrobial agents from plants to control plant as well as animal pathogenic bacteria and fungi in agricultural and medical fields. It guide for primary screening, phytochemical analyses, separation, isolation and purification of active compounds from plants; their mode of action on pathogens while the factors which affect the antimicrobial activity of pure as well as crude extracts also discussed with experiments.