Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Levering 2 à 3 werkdagen
Haal af na 1 uur in 113 winkel(s).
.
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Meer dan 30 jaar culinaire geschiedenis van de Lage Landen.
Bijna veertig jaar lang bewandelde Werner Loens voor de Michelingids wereldwijd culinaire wegen. Twee restaurantbezoeken per dag, 20.000 rapporten, 8.500 maaltijden in meer dan 20 landen. Nochtans deed niets vermoeden dat zijn plek niet aan het fornuis zou zijn, maar aan tafel. Vaak alleen, altijd anoniem.
Over fel bevochten sterren, hemelse gerechten en pijnlijke afknappers. Over het belang van smaak, ambacht, creativiteit en persoonlijkheid in de keuken. Het onthullende verhaal van een Michelin-inspecteur op rust.