Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Is there anything better than a salt beef on rye or fresh pot of baba ghanouj with warm flatbread? No, there isn't. Unless you count creamy kefir from a bustling polski sklep or a breakfast of fresh cornetti, or any other of the hundreds of culinary delights that you can discover in the capital's choicest delicatessens. Whether you're north, south, east or west, you're never far from a counter serving up the best lunch of your life. From family-run independents in Little Italy to locally-sourced newcomers mixing cocktails with a side of charcuterie, this pithy and piquant guide will take you on a gastronomic tour of the most beautiful, authentic and exciting delis across the city. This is part of a growing series of opinionated guides which offer straight-talking insider's advice on what to do and see in London.