Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Amino peptidases have many important commercial applications. The food industry uses them for debittesing and improving the functional properties of protein products and the flavor development in cheese. In pharmaceutical industry inhibitors developing against this enzyme find application as drug. Amino peptidase is also used for peptide sequencing and in processing of recombinant proteins. The different species of fungi were isolated from marine soil sample and the Aspergillus flavus was dominantly present. The amino peptidase activity measured at different pH and temperatures was found to be maximal at pH 7 and temperature 45°C. The maximum amino peptidase activity was found to be produced with the use of maltose and potassium nitrite. The molecular weight of the enzyme was determined by SDS-PAGE was found to be 120 Kilodaldon.