• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Als kok in Frankrijk E-BOOK

literaire recepten en culinaire verhalen

Bart Van Loo
E-book | Nederlands
€ 6,99
+ 6 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Sinds mensenheugenis laven Franse schrijvers zich aan het zintuiglijke genot dat gepaard gaat met koken. Als kok in Frankrijk brengt de beste culinaire fantasieën en gerechten samen.
Geeft het oeuvre van François-René de Chateaubriand het geheim van de ideale steak prijs? Hoe bereidde Alexandre Dumas olifantspoot? Waarom zijn de preisoep van Marguerite Duras en de omelet van Honoré de Balzac zo bijzonder?
Naast vele smakelijke verhalen bevat dit onweerstaanbare boek tal van handige recepten voor elke gelegenheid. Zin om je gasten te verbazen met gargantueske eieren? Wil je de hele Proust lezen op een dieet van zelfgemaakte madeleines? Vis serveren voor honderden genodigden? Je kunt naar hartenlust grasduinen in recepten en culinaire wijsheden van Rabelais, Montaigne, Molière, Rousseau, Baudelaire, Balzac, Zola, Queneau, Simenon en vele anderen.
In deze uitgebreide editie van Als kok in Frankrijk grasduint Bart Van Loo in eeuwenoude Franse kookboeken, serveert hij talloze nieuwe verhalen en verrassende vondsten, en bereikt hij het summum van eten en lezen.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789460420702
  • Verschijningsdatum: 18/08/2010
  • Type: E-book
  • Bestandsformaat: ePub
  • Beveiligd met: Digital watermarking
  • Aantal bladzijden: 270
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 270
  • Taal: Nederlands

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789460420702
  • Verschijningsdatum: 18/08/2010
  • Uitvoering: E-book
  • Beveiligd met: Digital watermarking
  • Bestandsformaat: ePub