Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Each chapter of this brilliant collection of over 130 recipes covers the culinary history and winemaking tradition of a different Rhine country. The literary excerpts, legends, and lore throughout the book accompany the reader-chef on a culinary cruise down one of the world's most famous rivers. Complete with b/w illustrations. "Cradle of European art, culture, history, and folklore for thousands of years, the Rhine River has an appeal for everyone along its verdant shores...In this representative collection of traditional and contemporary Rhine recipes may be found a wealth of culinary treasures, carefully evolved over the centuries by creative cooks. Because the cookery is derived from a jigsaw puzzle of peoples, customs and foods, there are some exotic and exciting contrasts. Indeed, the kitchens of these countries have produced some of the world's most cherished delicacies, as well as flavorful, down-to-earth hearty dishes that have enduring appeal."