• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Advanced Professional Chef Level 3 Diploma

Advanced Professional Chef Level 3 Diploma

Gary (Westminster Kingsway College) Hunter, Terry (Westminster Kingsway College) Tinton
Paperback
€ 60,45
+ 120 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Covers a comprehensive selection of dishes, inspired by modern, classical and international techniques. This title provides guidance on how to carry out specialist butchery, larder and fishmonger techniques alongside clear explanations of all the underpinning theory for assessments. It is packed with classical and international techniques.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
544

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781408064214
Verschijningsdatum:
4/04/2013
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
274 mm x 218 mm
Gewicht:
1854 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 120 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Banner ebookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.