Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Anthony Anderson and Cedric The Entertainer, comedic royalty and hosts of A&E’s Kings of BBQ, gather their favorite recipes into an accessible and entertaining cookbook like no other.
For both Anthony Anderson and Cedric The Entertainer, two of the biggest names in comedy of all time, barbeque is more than just food—it’s a way of life. Recipes are passed down through generations at backyard cookouts, and pitmasters around the country carry on those traditions at their restaurants. That’s what the television show Kings of BBQ on A&E (and now streaming on Hulu) captured as Anthony and Cedric traveled the country with the goal of launching their own spice and BBQ sauce product lines. Their AC Barbeque product line is now carried thousands of stores nationwide, and fans are clamoring for this cookbook to go with them.
Organized by regions of the country to best capture the soul of the food including St. Louis, Memphis, and the Carolinas, AC Barbecue showcases the charm of these brilliant actors and comics both in the writing and bold photography. Recipes range from pork belly burnt ends to dry rub beef brisket to jerk ribs, and other favorites like macaroni salad, baked beans, fried catfish, and hush puppies are included as well. There are even snacks and desserts like fried pickles and peach cobbler, and maybe best of all, a whole chapter of sauces and rubs.
Whether you’re a seasoned pitmaster or just firing up your backyard grill, this book is a celebration of the rich traditions, bold flavors, and undeniable joy of barbequing. Packed with mouthwatering recipes, stunning photography, and Anthony and Cendric’s infectious personalities, this cookbook is a must-have for anyone looking to bring soul and flavor to their own backyard gatherings.