Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This vintage book contains a detailed guide to wine, with historical and geographical information, suggestions for situational wine choices, descriptions of notable vineyards, and many other related aspects. Comprehensive and informative, this volume would make for a fantastic addition to any bookshelf, and is not to be missed by collectors of such literature. Contents include: "Aperitifs Wines or Wines Served Before Meals", "Sherry", "Vermouth", "French Vermouth", "Italian Vermouth", "Vermouth Cocktails", "Commercial Brands of Aperitifs", "Beverage Wines of Wines Served During Meals", "Red Beverage Wines", "The Red Wines of Bordeaux", et cetera. Many vintage books like this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, high-quality addition complete with a specially commissioned new introduction on winemaking.