Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Distilling nearly forty years of experience drinking the second most consumed beverage in the world, Jürgen Wasim Frembgen's travelogue, A Thousand Cups of Tea, is a journey through the production, preparation, and consumption of tea from North Africa to South Asia. With deep insights into diverse habits, customs, preferences, and traditions surrounding this practise, the author delves into painting a cross-cultural panorama of a simple activity through detailed vignettes and historical anecdotes based on personal observations and thorough ethnographic research. Woven amongst a combination of both culinary and cultural literature, this simple, accessible knowledge allows the reader to explore the brewing herbs not only as a mixture of hot refreshment, but also as a social custom. This book is of interest to a diverse readership-ranging from anthropology students, casual readers, and tea connoisseurs. It is concurrently an important reference material and valuable addition to the literature on the anthropology of food.