Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
¿Sabes preparar la mejor tortilla de patatas? ¿Y el mejor salmorejo? ¿Yálas mejores kokotxas de bacalao? ¿Y la mejor caldereta?áKarlos Arguiñano, el cocinero más popular de la televisión, nos descubreáen este nuevo libro todos los secretos para preparar, a su manera,álos mejores platos de la gastronomía regional española: bacalao al pilpil,ácochinillo asado, cocido madrileño, fabada asturiana, huevos rotos,áfideuá de mejillones, grelos con costilla, marmitako de txitxarro, merluzaáa la sidra, patatas a la riojana, pisto manchego, pulpo a feira, suquet deápescado, txangurro a la donostiarra, vieiras rellenas? y mucho mucho más.Este libro reúne así las recetas más representativas de la cocina regionaláespañola con el toque inconfundible y personal del maestro de losáfogones de la televisión, Karlos Arguiñano.Un exhaustivo y completísimo recorrido a través de más de trescientasárecetas, un canto a la diversidad y a la calidad de la mejor cocinaátradicional española para disfrutar en nuestras casas.