Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Green tea, imported from China, occupies an important place in the daily lives of Malians. They spend so much time preparing and consuming the sugared beverage that it became the country's national drink. To find out how Malians came to practice the tea ritual, this study follows the beverage from China to Mali on its historical trade routes halfway around the globe. It examines the circumstances of its introduction, the course of the tea ritual, the equipment to prepare and consume it, and the meanings that it assumed in the various places on its travel across geographical regions, political economies, cultural contexts, and religious affiliations.