Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Eating is more than just feeding the body. The time for a meal is the time to unite the community around a table and share. The taste of food can evoke feelings and memories such as longing, joy and contemplation. Knowing this, writers have always used food as a subject in their works, to metaphorize feelings and thoughts. The critic August Nemo selected seven short stories by great authors who mixed literature and cuisine. Enjoy!
- A Piece of Steak by Jack London - Gooseberries by Anton Chekhov - A Dinner by Alexander Kielland - The New Food by Stephen Leacock - White Bread by Zona Gale - Witches' Loaves by O. Henry - Tea by Saki For more books with interesting themes, be sure to check the other books in this collection!