Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Levering 2 à 3 werkdagen
Haal af na 1 uur in 8 winkel(s).
.
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Heerlijke nagerechten voor elke gelegenheid
Hoe goed de voorgaande gangen ook waren, een maaltijd wordt pas echt gedenkwaardig als hij wordt besloten met een spectaculair dessert. Of u nu een metershoog schuimgebak, een romige chocolademousse met noten of een eenvoudige kom roomijs serveert, maar weinig gasten zullen zo'n zoete traktatie afslaan. Dit boek bevat 500 verrukkelijke recepten voor elke smaak en elke gelegenheid.
* In de inleiding komen alle basistechnieken aan bod waarmee u de desserts van uw dromen creëert, zoals gelatine gebruiken, chocolade smelten, eiwit en slagroom kloppen, en tips om eventuele foutjes te herstellen.
* Van eenvoudige desserts die u in luttele minuten op tafel zet tot toetjes die u een dag van tevoren kunt maken en tot gebruik in de vriezer bewaart.
* Een verleidelijke verzameling nagerechten: panna cotta van kokos met passievruchtcoulis, tarte tartin van abrikoos en pistachenoten, aardbei-kiwi-sinaasappelpavlova en chocoladeganachetaart - in dit boek vindt u ze allemaal.