Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Britain’s bestselling vegetarian cook helps you get a great meal on the table fast. Perfect for the busy home cook, Rose Elliot’s 30-Minute Vegetarian will help you make a delicious and quick vegetarian dinner, any night of the week. If you need fast and tasty food after a hard day’s work or a healthy dinner to feed family and friends; whether you are craving a comforting classic or fresh ideas for cooking with vegetables, you will find it in this book – 140 modern vegetarian recipes that can be cooked in half an hour or less. Recipes include …Celeriac soup with porcini and truffle oilBanana puddingWarm butternut squash salad with baby spinach leaves, chopped red onion and pine nutsThai bean and millet cakes with a hot red pepper sauceWhite chocolate cheesecake with lime and gingerUltimate red bean chilliGrilled Halloumi skewers with red and yellow peppers, with herby couscousRendang Malaysian vegetable and coconut curryBroad bean lasagnaFigs with warm honey and balsamic dressing, watercress and StiltonBlueberry crumbleOven-baked asparagus and pea risottoRed hot udon noodle stir fryEasy courgette tart