• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Standaard Boekhandel is Beste Winkelketen van België 2017-2018

Beste winkelketen

Tijdens een feestelijke ceremonie werd Standaard Boekhandel gisteren tot hoofdwinnaar van de verkiezing 'Beste Winkelketen van België' uitgeroepen. Standaard Boekhandel is ontzettend trots met deze erkenning, nadat we eerder dit jaar al beide trofeeën (Beste Winkelketen én Beste Webshop) hadden gewonnen in de categorie ‘Leeswaren’. De prijs is een erkenning voor alle inspanningen op vlak van service en advies naar onze klanten.

De overall-winnaars van de publieksprijzen 'Beste Winkelketen van België 2017-2018' zijn bekend. Tussen 2 oktober en 15 november hebben ruim 187.000 consumenten meer dan 70 retailers beoordeeld in 25 verschillende categorieën. De verkiezingen, een initiatief van Q&A in samenwerking met Qrf City Retail, werden dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

Na de eerste stemronde, die plaatsvond van 15 mei tot 15 augustus 2017, won Standaard Boekhandel al beide trofeeën in de categorie ‘Leeswaren’: voor de elfde maal ‘Beste Winkelketen’ én voor de eerste maal ‘Beste Webshop’. Ook in de eindspurt – de competitie tussen alle categoriewinnaars over alle sectoren heen – slaagde de keten erin om de hoogste score van alle retailers te halen.

Dankbaar voor het afgelopen jaar

Geert Schotte, CEO van Standaard Boekhandel kijkt met veel dankbaarheid terug op het afgelopen jaar: We zijn als retailer ontzettend trots om voor de allereerste keer ook de trofee van de hoofdwinnaar Beste Winkelketen van België 2017 – 2018 op ons palmares te mogen zetten. Onze klanten bezorgen ons hiermee een enorme erkenning voor alle inspanningen die onze medewerkers leveren!

“Deze prijs is vanzelfsprekend geen eindpunt, maar net het beginpunt om het morgen nóg beter te doen. Hiermee willen we aan onze klanten bewijzen dat we die titel helemaal waard zijn. We blijven verder investeren in onze basiswaarden: een hoge service en persoonlijk contact en advies. Ons uitgebreide winkelnetwerk in combinatie met onze webwinkel biedt ons de mogelijkheid de klant te bedienen waar en wanneer hij dat wenst”, aldus Schotte.