• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Acties
  3. Spaar alle stickers voor het exclusieve Suske en Wiske-stripalbum

Striphelden

© 2019 Standaard Uitgeverij

Standaard Boekhandel wordt 100 jaar. Al 100 jaar kruiden we het leven van de mensen met emoties. En dat vieren we met het exclusieve Suske en Wiske stickerstripalbum 'Het betoverende boek'. Laat je betoveren en spaar mee! Sticker per sticker ontdek je steeds meer van het avontuurlijke verhaal.

Stickers

Voor elke € 5 die je bij Standaard Boekhandel besteedt*, ontvang je een stickerzakje. In elk stickerzakje zitten 5 stickers om je album te vervolledigen.

Comics Station

Heb je álle 75 stickers kunnen bemachtigen en is je stickeralbum compleet? Dan krijg je een gratis toegangsticket voor Comics Station in Antwerpen! Wat moet je daarvoor doen? Vanaf 10 april gewoon even langsgaan bij een Standaard Boekhandel in je buurt en je volledige stickeralbum tonen. Je ontvangt een voucher om je gratis ticket af te halen aan de kassa van Comics Station.**

Veel spaarplezier!

Ontdek hoe het album tot stand kwam in dit filmpje:

*Actie geldig van 28/02/2019 t.e.m. 12/05/2019. Zolang de voorraad strekt (OP = OP). Niet geldig bij aankoop van loterijproducten, tabak, postzegels, geschenk-/boekenbonnen, belwaarde, media-acties, cursussen of tweedehands schoolboeken en confiserie.

**Je kan je album vanaf 10 april 2019 inruilen voor een Comics Station voucher. Per volledig album ontvang je 1 voucher. Bij afhaling van je voucher wordt een kleine markering aangebracht in je stickeralbum. Bij aankoop van 1 betalend ticket t.w.v. € 21,50 aan de kassa van Comics Station (vlakbij de ingang van het park) kan je de voucher inruilen voor een gratis ticket. Het inruilen van de voucher is mogelijk t.e.m. 31/08/2019. De voucher kan niet worden ingewisseld voor contanten en is slechts 1 keer geldig. Zolang de voorraad strekt (OP=OP). Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.