• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Wedstrijdreglement

1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door:

Standaard Boekhandel NV
Industriepark-Noord 28 A
9100 Sint-Niklaas
(Ondernemingsnummer 0426 396 954)

2. De wedstrijd loopt van 16 juli t.e.m. 2 oktober 2019.

3. Deze wedstrijd loopt uitsluitend in de fysieke winkels van Standaard Boekhandel. Ze loopt niet in de Standaard Bookshops bij Fun. Deelname aan de wedstrijd is ook niet mogelijk in geval van aankopen in de webwinkels van Standaard Boekhandel en van Fun.

4. Standaard Boekhandel behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. Standaard Boekhandel kan daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege Standaard Boekhandel.

5. De prijzenpot voor deze wedstrijd bestaat uit een jaar gratis ijsjes. Een jaar gratis betekent 12 bonnen (één per maand) voor een multipack Kinder Ice Cream. Een multipack kost 4,49€. De totale waarde voor de winnaar bedraagt 53,88€. In totaal mogen we 140 klanten gelukkig maken.

6. Verloop van de wedstrijd:

  • Deelnemen aan de wedstrijd kan enkel na ontvangst van een unieke wedstrijdflyer. Een deelnemer ontvangt één exemplaar van deze flyer per aankoop van min. 15 euro schoolspullen in één van de fysieke winkels van Standaard Boekhandel, afgerekend tussen 16 juli en 2 oktober 2019. Met schoolspullen verstaan we papier- en schrijfwaren, mappen inclusief woordenboeken. Actie is niet geldig op school-, lees- en werkboeken of tweedehands boeken, agenda’s en kalenders.
  • De deelnemer surft na onvangst van deze unieke wedstrijdflyer naar de wedstrijdpagina op de website www.standaardboekhandel.be/backtoschool. Hij/zij beantwoordt hierop de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag, vult zijn/haar persoonlijke gegevens in, duidt zijn favoriete winkel aan alsook de unieke code die vermeldt staat op de wedstrijdflyer en bevestigt daarna zijn/haar deelname aan de wedstrijd. 
  • Na afloop van de wedstrijd zal de winnaar worden bepaald op basis van de evaluatie van de antwoorden van alle deelnemers op de wedstrijd- en schiftingsvraag. Of de deelnemer al dan niet een prijs wint, wordt bepaald door het geven van het correcte antwoord op de wedstrijdvraag en antwoord op de schiftingsvraag. De deelnemer die de wedstrijdvraag correct heeft beantwoord en wiens antwoord op de schiftingsvraag het correcte antwoord hierop het dichtst benadert, wint een jaar gratis ijsjes (zie artikel 5). In geval meerdere deelnemers eenzelfde winnende antwoord geven op de schiftingsvraag, zal de winnaar bij lottrekking worden bepaald. De deelnemer weet dus niet onmiddellijk na het invullen van het wedstrijdformulier op de website of hij/zij gewonnen heeft en zoja, welke prijs.

7. Na het bepalen van de winnaar van de wedstrijd zal Standaard Boekhandel met de winnaar persoonlijk contact opnemen om met hem/haar de praktische modaliteiten voor het in ontvangst nemen van de prijs af te spreken. Deze prijs wordt in principe uitsluitend overhandigd aan de winnaar/winnares zelf, die daarvoor kan verzocht worden om zijn/haar identiteit te bewijzen. De deelnemer verliest het recht op zijn/haar prijs, indien hij/zij daarna zijn/haar prijs niet binnen de afgesproken termijn en volgens de afgesproken modaliteiten (die schriftelijk zullen worden vastgelegd) in ontvangst heeft genomen.

8. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de deelnemer zijn/haar persoonlijke gegevens correct en volledig in te vullen op de wedstrijdpagina op de website van Standaard Boekhandel alsook op te geven in welke fysieke winkel van Standaard Boekhandel hij/zij schoolspullen heeft gekocht. Deelnemers die deze gegevens niet of onvolledig invullen komen niet in aanmerking om één van de wedstrijdprijzen te winnen.

Standaard Boekhandel verwerkt deze persoonsgegevens in overeenstemming met de bepalingen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

 Persoonsgegevens   Doeleinden 

 Naam en voornaam 
 E-mail
 Telefoonnummer

 Deze informatie is nodig om u te kunnen contacteren indien u de wedstrijd gewonnen heeft. 

 Fysieke winkel

 Deze informatie is nodig om de plaats te kennen om aan de winnaar het cadeau te overhandigen.  

 

De persoonsgegevens worden enkel voor de hierboven vermelde doeleinden verwerkt en slechts zolang de wedstrijd loopt. De gegevens worden na afloop wel 1 jaar bewaard om reacties te kunnen afhandelen.

De verwerking van deze persoonsgegevens is gebaseerd op een vrije en uitdrukkelijke toestemming die de deelnemers gegeven heeft bij het invullen van het deelnameformulier van deze wedstrijd.

Het is steeds mogelijk om als deelnemer je toestemming en bijgevolg deelname aan de wedstrijd in te trekken door een mail te sturen naar klantendienst@standaardboekhandel.be. Hoe je je andere rechten onder de Privacywetgeving kan uitoefenen, kan je terugvinden in onze algemene privacy policy (www.standaardboekhandel.be/privacy).

9. Per ontvangen wedstrijdflyer kan slechts éénmaal worden deelgenomen aan deze wedstrijd.

10. Over de uitslag van deze wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

11. Geen enkele van de prijzen kan ingeruild worden tegen speciën of andere voordelen in natura.

12. In geval van vermoeden van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt Standaard Boekhandel zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden van Standaard Boekhandel uit te sluiten.