• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. 100 jaar Standaard Boekhandel: 100 jaar emoties

Standaard Boekhandel wordt 100 jaar

100 jaar al zorgt Standaard Boekhandel voor een aanbod dat het lezen én het leven van mensen kruidt met emoties. Nu, in ons jubileumjaar, zetten we emoties nog sterker in: van maart tot december mag er telkens één emotie de maand-emotie zijn. We gaan voor ‘ontmoeten’, ‘genieten’, ‘dromen’, ‘ontroeren’, ‘ontspannen’, ‘lachen’, ‘ontdekken’, ‘verrassen’, ‘proeven’, om in december van alles te ‘wensen’.

In maart bijten we de spits af met 'ontmoeten' en dit kan alvast een eerste ontmoeting zijn: die met Suske en Wiske en hun vrienden, in 'Het Betoverende Boek'. In dit exclusieve album leer je je striphelden, hun zielenroerselen én die van jezelf beter kennen. Want niets is zo persoonlijk als emoties. Met onze producten en service willen we je daarin bijstaan en inspireren, we willen emoties voeden met een gevarieerd vrijetijdsaanbod dat je graag koopt, geeft en krijgt. Nu en de volgende 100 jaar.

Wat betekent Standaard Boekhandel voor jou?

Stripalbum

© 2019 Standaard Uitgeverij

Ontmoeten
100 jaar emoties

Ontmoetingen in maart

100 jaar al zorgt Standaard Boekhandel voor een aanbod dat het lezen én het leven van mensen kruidt met emoties. In dit jubileumjaar zetten we elke maand een emotie in de kijker: maart gaat over ontmoeten. (En wie weet, vriendschap sluiten?)

Met moeten heeft ontmoeten niets te maken. Integendeel, ontmoeten gaat over openstaan voor mensen, voor hun ideeën en fantasieën. Dat maakt van boeken ideale ontmoetingsplaatsen. Je ontmoet er echte auteurs en fictieve personages. Via welk boek wil jij weer nieuwe grote of kleine helden ontmoeten?

100 jaar emoties

Genieten in april

100 jaar al zorgt Standaard Boekhandel voor een aanbod dat het lezen én het leven van mensen kruidt met emoties. In dit jubileumjaar zetten we elke maand een emotie in de kijker: in april maken we tijd en gelegenheid om te genieten.

Wat zijn zoal de kleine dingen waar mensen zo van genieten? Boeken zijn daar zeker bij. Het verhaaltje voor het slapengaan en elk leesmoment daarna is puur genieten. Op de trein, in de tuin, in de wachtzaal, in een hoekje met een boekje ... het is ‘me-time’. Of misschien lees je ondertussen zelf graag voor? Het genieten kan alleszins nu al beginnen, bij het kiezen van je volgende boek.

Genieten
Genieten
100 jaar emoties

Meimaand, droom-maand

100 jaar al zorgt Standaard Boekhandel voor een aanbod dat het lezen én het leven van mensen kruidt met emoties. In dit jubileumjaar zetten we elke maand een emotie in de kijker: meimaand is droom-maand.

Wegdromen, dagdromen, jeugddromen ... hoe zalig is het wanneer je fantasie je meeneemt naar werelden, plaatsen, tijden en mogelijkheden ver weg van hier en nu. Hoe gek, spannend, zalig of heerlijk dromen zijn, hangt af van jouw verbeelding. Wil jij jouw verbeelding wakker maken? Boeken zijn de beste dromenvangers!

100 jaar emoties

Juni ontroert

100 jaar al zorgt Standaard Boekhandel voor een aanbod dat het lezen én het leven van mensen kruidt met emoties. In dit jubileumjaar zetten we elke maand een emotie in de kijker: in juni laten we ons ontroeren.

Je kent dat wel, dat je gemoed overloopt, van blijdschap of van verdriet. Echt of niet. Al lezend kan je immers meemaken wat in het echte leven niet kan of niet hoeft. Want boeken brengen ontroering op ieders maat. Dus, pak een boek en laat je bewegen tot een lach of een traan.

Ontroeren