Cooking in Provence

Alex MacKay,Peter Knab
Hardcover
Engelstalig
ISBN :
9780091924942
Publicatiedatum :
28/07/2015
Pagina's :
192
Uitgever :
Ebury Publishing
Gewicht :
824
Uitvoering :
Met harde kaft
Afmetingen :
254 x 199 x 20
€ 34,95
Leverbaar op 1 week of meer
+ In winkelmandje + In verlanglijstje

Omschrijving

Alex Mackay is the chef who runs Delia Smith's renowned cookery school in Norwich; After working with Raymond Blanc, first as a sous-chef at Le Manoir au Quat' Saisions then as Director of Blanc's cookery school, in 2000, Alex and photographer Peter Knab opened Le Baou d'Infer, a cookery school in the heart of the Provencal countryside.
Opmerking
Het boek dat je aan je winkelmandje toevoegt, is een e-book. Na aankoop verschijnt het e-book onmiddellijk in ‘Mijn e-bibliotheek’ en ontvang je een e-mail met een link om het e-book te downloaden.
Er is 1 product toegevoegd aan je winkelmandje
product thumb
 
 
 
Je winkelmandje bevat nu producten en bedraagt: product en bedraagt:
Speciaal voor jou geselecteerd
De buitenstaanderNederlandstaligStephen King 
€ 24,99
50 tinten wijsNederlandstaligLynn Wesenbeek, Kris Colpaert 
€ 19,99
De CalderaNederlandstaligJohn Flanagan 
€ 16,99
Een OdysseeNederlandstaligDaniel Mendelsohn 
€ 22,99

Verder winkelen
Reviews
Schrijf je eigen review
Nieuw
Good Food GuideEngelstalig 
€ 25,95
North Wild KitchenEngelstaligNevada Berg 
€ 33,50
From a Persian KitchenEngelstaligAtoosa Sepehr 
€ 36,95
Strudel, Noodles and DumplingsEngelstaligAnja Dunk 
€ 36,95

Deze review werd al gerapporteerd als ongepast.
Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken.

Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen?

Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken

Cooking in Provence

Cooking in Provence

Alex MacKay,Peter Knab

ISBN :
9780091924942
Publicatiedatum :
28/07/2015
Pagina's :
192
Uitgever :
Ebury Publishing
Gewicht :
824
Uitvoering :
Met harde kaft
Afmetingen :
254 x 199 x 20

Stuur dit product door naar je vrienden

Is dit iets voor jouw vriend(in)? Breng haar/hem dan op de hoogte via e-mail.