English Food

Jane Grigson
Hardcover
Engelstalig
ISBN :
9780091770433
Publicatiedatum :
26/03/2016
Pagina's :
400
Uitgever :
Ebury Publishing
Gewicht :
646
Uitvoering :
Met harde kaft
Afmetingen :
162 x 242 x 35
€ 38,95
Leverbaar op 1 week of meer
+ In winkelmandje + In verlanglijstje

Omschrijving

Presents a selection of traditional and modern recipes and a discussion of the origins of all kind of English dishes. This book includes recipes ranging from eighteenth century sweetbreads to Yorkshire pudding.
Opmerking
Het boek dat je aan je winkelmandje toevoegt, is een e-book. Na aankoop verschijnt het e-book onmiddellijk in ‘Mijn e-bibliotheek’ en ontvang je een e-mail met een link om het e-book te downloaden.
Er is 1 product toegevoegd aan je winkelmandje
product thumb
 
 
 
Je winkelmandje bevat nu producten en bedraagt: product en bedraagt:
Speciaal voor jou geselecteerd
De dag van de dodenNederlandstaligNicci French 
€ 20,00
Funiculi funicula RomanticaCDV/a 
€ 24,99
Paddington 2DVD 
€ 16,99
Nooit meer hongerNederlandstaligWeight Watchers 
€ 14,99

Verder winkelen
Reviews
Schrijf je eigen review
Nieuw
Classic Food of Northern ItalyEngelstaligAnna Del Conte 
€ 28,95
South London Cook BookEngelstaligKate Reeves-Brown 
€ 21,95

Van dezelfde auteur
Best of Jane GrigsonEngelstalig e-bookJane Grigson 
€ 24,54
Jane Grigson's Fruit BookEngelstaligJane Grigson 
€ 18,95
Worst, paté en andere charcuterie uit de Franse keukenNederlandstaligJane Grigson 
€ 19,99
Best of Jane GrigsonEngelstaligJane Grigson 
€ 28,95

Deze review werd al gerapporteerd als ongepast.
Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken.

Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen?

Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken

English Food

English Food

Jane Grigson

ISBN :
9780091770433
Publicatiedatum :
26/03/2016
Pagina's :
400
Uitgever :
Ebury Publishing
Gewicht :
646
Uitvoering :
Met harde kaft
Afmetingen :
162 x 242 x 35

Stuur dit product door naar je vrienden

Is dit iets voor jouw vriend(in)? Breng haar/hem dan op de hoogte via e-mail.