Equine Nutrition and Feeding

David Frape
Paperback
Engelstalig
ISBN :
9781405195461
Publicatiedatum :
28/07/2015
Wordt verwacht :
(Onbekend)
Pagina's :
512
Uitgever :
John Wiley and Sons Ltd
Gewicht :
992
Uitvoering :
Met zachte kaft
Afmetingen :
245 x 188 x 27
€ 78,95
Bestelbaar, maar levertermijn onbekend
+ In winkelmandje + In verlanglijstje

Omschrijving

Equine Nutrition and Feeding is the seminal work on the subject. It covers all the key topics needed for equine nutrition degree course. This comprehensive and clearly evidenced textbook covers how food is digested and nutrients are used in growing, working and breeding horses.
Opmerking
Het boek dat je aan je winkelmandje toevoegt, is een e-book. Na aankoop verschijnt het e-book onmiddellijk in ‘Mijn e-bibliotheek’ en ontvang je een e-mail met een link om het e-book te downloaden.
Er is 1 product toegevoegd aan je winkelmandje
product thumb
 
 
 
Je winkelmandje bevat nu producten en bedraagt: product en bedraagt:
Speciaal voor jou geselecteerd
De winter voorbijNederlandstaligIsabel Allende 
€ 19,99
Encyclopedie der Wezens van de Onderwereld 3NederlandstaligNachtwacht 
€ 19,99
Voorspoed en tegenspoed van een verpleegster op spoedNederlandstaligLouise Gallez 
€ 18,90
De vrouw in het raamNederlandstaligA.J. Finn 
€ 19,99

Verder winkelen
Reviews
Schrijf je eigen review
Nieuw
Laboratory AnimalsEngelstalig 
€ 94,95
Animal Ethics for VeterinariansEngelstalig 
€ 33,95

Deze review werd al gerapporteerd als ongepast.
Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken.

Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen?

Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken

Equine Nutrition and Feeding

Equine Nutrition and Feeding

David Frape

ISBN :
9781405195461
Publicatiedatum :
28/07/2015
Wordt verwacht :
(Onbekend)
Pagina's :
512
Uitgever :
John Wiley and Sons Ltd
Gewicht :
992
Uitvoering :
Met zachte kaft
Afmetingen :
245 x 188 x 27

Stuur dit product door naar je vrienden

Is dit iets voor jouw vriend(in)? Breng haar/hem dan op de hoogte via e-mail.