Van gember tot noot

Sergio Herman
Hardcover
Nederlandstalig
ISBN :
9789490028343
Publicatiedatum :
14/11/2015
Pagina's :
112
Uitgever :
Minestrone Culinaire Uitgeverij
Titel serie :
Sergio kookt
Nummer in serie :
2
Extra :
Sergio kookt! Deel 2 Van gember tot noot
Gewicht :
379 gr
Uitvoering :
Met harde kaft
Afmetingen :
207 mm x 158 mm x 16 mm
Editie :
1e editie
Redacteur :
Liesbet Aelvoet
€ 5,00
Leverbaar op 1 week of meer
+ In winkelmandje + In verlanglijstje

Omschrijving

Deel 2: van gember tot noot gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot. "Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan." Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Opmerking
Het boek dat je aan je winkelmandje toevoegt, is een e-book. Na aankoop verschijnt het e-book onmiddellijk in ‘Mijn e-bibliotheek’ en ontvang je een e-mail met een link om het e-book te downloaden.
Er is 1 product toegevoegd aan je winkelmandje
product thumb
 
 
 
Je winkelmandje bevat nu producten en bedraagt: product en bedraagt:
Speciaal voor jou geselecteerd
De buitenstaanderNederlandstaligStephen King 
€ 24,99
50 tinten wijsNederlandstaligLynn Wesenbeek, Kris Colpaert 
€ 19,99
De CalderaNederlandstaligJohn Flanagan 
€ 16,99
Een OdysseeNederlandstaligDaniel Mendelsohn 
€ 22,99

Verder winkelen
Reviews
Schrijf je eigen review
Nieuw
Echt ItaliaansNederlandstalig 
€ 14,95
GrillenNederlandstaligRachael Lane 
€ 14,95
Koken met zeewier en zilte groenteNederlandstaligBart van Olphen,Toine Wilke 
€ 17,50
Bon AppétitNederlandstaligJonah Freud 
€ 15,00

Van dezelfde auteur
Just cook itNederlandstaligSergio Herman 
€ 29,99
Van aardappel tot fazantNederlandstaligSergio Herman 
€ 5,00
Sergio Op ReisNederlandstaligSergio Herman 
€ 5,00
Sergio's smaakmakersNederlandstaligSergio Herman 
€ 31,99

Deze review werd al gerapporteerd als ongepast.
Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken.

Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen?

Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken

Van gember tot noot

Van gember tot noot

Sergio Herman

ISBN :
9789490028343
Publicatiedatum :
14/11/2015
Pagina's :
112
Uitgever :
Minestrone Culinaire Uitgeverij
Titel serie :
Sergio kookt
Nummer in serie :
2
Extra :
Sergio kookt! Deel 2 Van gember tot noot
Gewicht :
379 gr
Uitvoering :
Met harde kaft
Afmetingen :
207 mm x 158 mm x 16 mm
Editie :
1e editie
Redacteur :
Liesbet Aelvoet

Stuur dit product door naar je vrienden

Is dit iets voor jouw vriend(in)? Breng haar/hem dan op de hoogte via e-mail.