Stefan Elias reist in de voetsporen van Jacques Bloch

Pam Vereecke,Stefan Elias
Boek
Nederlandstalig
ISBN :
9789081794336
Publicatiedatum :
01/10/2013
Pagina's :
114
Uitgever :
M.en.S.media bvba
Titel serie :
Stefan Elias bakt recepten van Jacques Bloch
Nummer in serie :
3
Ondertitel :
brood, gebak, specialiteiten
Uitvoering :
Met spiraalband
Editie :
1e editie
€ 19,90
Leverbaar op 1 week of meer
+ In winkelmandje + In verlanglijstje

Omschrijving

‘In het derde boek staan vooral recepten die Jacques Bloch op zijn reizen door onder meer Frankrijk, Engeland, Rusland, Israël en de Verenigde Staten heeft ontdekt. Denk aan de Bara brith (Engels fruitbrood), scones, producten uit de Auvergne en de Provence, Italiaanse broden zoals focaccia en ciabatta, bladerdeegproducten en dessertkoekjes. Er staan joodse gerechten in zoals challah, vlechtbrood en matzes, ongezuurd brood’, zegt Stefan Elias. - Het Nieuwsblad, 17 september 2013
Opmerking
Het boek dat je aan je winkelmandje toevoegt, is een e-book. Na aankoop verschijnt het e-book onmiddellijk in ‘Mijn e-bibliotheek’ en ontvang je een e-mail met een link om het e-book te downloaden.
Er is 1 product toegevoegd aan je winkelmandje
product thumb
 
 
 
Je winkelmandje bevat nu producten en bedraagt: product en bedraagt:
Speciaal voor jou geselecteerd
KoortsNederlandstaligDeon Meyer 
€ 22,50
Zijn bloedige planNederlandstaligGraeme Macrae Burnet 
€ 19,99
ItNederlandstaligStephen King 
€ 15,00
ZonsopgangNederlandstaligErin Hunter 
€ 16,95

Verder winkelen
Reviews
Schrijf je eigen review
Nieuw
'kHeb je lief, en trek!NederlandstaligPaul de Leeuw 
€ 17,50
80 koolhydraatarme recepten met de spiraalsnijderNederlandstaligDenise Smart 
€ 10,00
Je leven in balansNederlandstaligKatie Farrell 
€ 22,95
De Mama gidsNederlandstaligMarie Knutsson 
€ 19,99

Deze review werd al gerapporteerd als ongepast.
Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken.

Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen?

Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken

Stefan Elias reist in de voetsporen van Jacques Bloch

Stefan Elias reist in de voetsporen van Jacques Bloch

Pam Vereecke,Stefan Elias

ISBN :
9789081794336
Publicatiedatum :
01/10/2013
Pagina's :
114
Uitgever :
M.en.S.media bvba
Titel serie :
Stefan Elias bakt recepten van Jacques Bloch
Nummer in serie :
3
Ondertitel :
brood, gebak, specialiteiten
Uitvoering :
Met spiraalband
Editie :
1e editie

Stuur dit product door naar je vrienden

Is dit iets voor jouw vriend(in)? Breng haar/hem dan op de hoogte via e-mail.