• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Home Smoking and Curing

How to Smoke-Cure Meat, Fish and Game

Keith Erlandson
Hardcover | Engels
€ 16,95
+ 33 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

For anyone looking to prepare smoked salmon and bacon or to create delicious main courses for entertaining, this is a handy guide to retaining and enhancing the subtle flavors of fresh fish and game. Simple instructions accompanied by informative diagrams illustrate the basic steps of curing and smoking. Advice is also provided on choosing raw ingredients, constructing a kiln, and operating commercial smokers. Delicious recipes ranging from smoked rabbit pie to smoked oysters and venison round out this essential resource.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
138
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780091927608
Verschijningsdatum:
1/02/2009
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
135 mm x 201 mm
Gewicht:
226 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 33 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.