• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Basishandboek bakken

alle baktechnieken en recepten stap voor stap

Claudia Bruckmann
Hardcover | Nederlands
€ 19,95
+ 39 punten

Omschrijving

Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit? Wat is het geheim van perfecte crème anglaise? Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat? Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur? In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben! Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches. Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
287
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789044744149
Verschijningsdatum:
15/11/2015
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
180 mm x 250 mm
Gewicht:
1092 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 39 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.