• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Vunzige spelletjes

thriller

Rob van Doorn
Paperback | Nederlands | Ellessy crime
€ 18,95
+ 37 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Na een dramatische periode in hun leven wonen Frits en Saskia Halen met hun kinderen op Kreta. Ze hebben een bescheiden woning aan de kust en proberen het verleden achter zich te laten. Wanneer in het Nederlandse politieke landschap een aardverschuiving plaatsvindt wordt Frits gevraagd minister te worden. Na lang wikken en wegen stemt hij in en verhuist het gezin terug naar Nederland. Zijn rol als bewindspersoon ontwikkelt zich met vallen en opstaan. Frits ageert tegen de macht van multinationals. Hij weet politieke successen te boeken, maar er wordt ook een aanslag op zijn leven gepleegd en een complot probeert hem monddood te maken. Is Frits in staat een bijdrage te leveren aan een nieuwe toekomst voor Nederland?

Met "Haarlem Centraal" en "Onmenselijke mensen" heeft Rob van Doorn bewezen als geen ander in staat te zijn spannende en wervelende verhalen te schrijven waarin bijna terloops internationale maatschappelijke vraagstukken aan de orde komen. Altijd weer raken op verschillende niveaus werkelijkheid, actualiteit en fictie elkaar en spelen bestaande personen en verzonnen karakters hun rol. Gebeurt dit nou echt of niet?

Rob van Doorn (1954) woonde tot zijn 35e in Haarlem. In de jaren tachtig van de vorige eeuw was hij gemeenteraadslid, daarna vakbondsbestuurder en directeur van verscheidene bedrijven. In de periode van 2000 tot 2013 was hij wethouder in Haarlem. Rob woont sinds 1996 in Amersfoort, op de rand van het dorp Hoogland.

De pers over Haarlem Centraal:
"Snel wisselende verhaallijnen.. Vlot en spannend geschreven debuut met een geloofwaardig plot en de nodige couleur locale. Enigszins vergelijkbaar met de 'faction'-thrillers van Tomas Ross". (Biblion)
"Wat is dit een goed debuut! Het boek leest als een trein. De gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op.. . het verhaal zit prima in elkaar. ..Het staat als een huis...en is nog spannend ook. Conclusie: ijzersterk debuut, belooft iets moois voor de toekomst." **** (http://wieschrijftblijft.wordpress.com)
"Van Doorn doet naar mijn mening niets onder voor bijvoorbeeld het boek "Ik ben Pelgrim", óók een indringend verhaal met terrorisme als thema. En dit is een welgemeend compliment! Dit debuut belooft veel goeds." (Patricia van Trigt voor Bangersisters.nl)
De pers over Onmenselijke mensen:
"Van Doorn heeft een realistisch, actueel verhaal afgeleverd, dat weer aan het denken zou moeten zetten". (Diana Wienholds voor Hebban/Crimezone)
'Rob van Doorn heeft een ijzersterke thriller neergezet over de wapenhandel".(New Word Order)
"Intelligente thriller die opvalt door zijn bijna angstig realistische en gedegen onderbouwde thematiek". (Wie schrijft blijft)

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789086603107
  • Verschijningsdatum: 10/05/2016
  • Uitvoering: Paperback
  • Afmetingen: 127 mm x 202 mm
  • Gewicht: 387 g