• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Van oester tot zeetong

Sergio Herman, Marc Declercq
Nederlands | Hardcover
€ 5,00
+ 15 punten

Omschrijving

Deel 3: van oester tot zeetong
oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.
"Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?"
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789490028350
  • Verschijningsdatum: 26/11/2011
  • Aantal bladzijden: 112
  • Uitgeverij: Minestrone
  • Reeks: Sergio kookt
  • Nummer in reeks: 3
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 112
  • Productcode (EAN): 9789490028350
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 26/11/2011
  • Reeks: Sergio kookt
  • Nummer in reeks: 3