• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Omwille van de aangepaste douaneformaliteiten m.b.t. de Brexit, is de levertermijn van Engelstalige boeken op dit moment iets langer. Onze excuses voor het ongemak.
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Van gember tot noot

Sergio Herman
Hardcover | Nederlands
€ 5,00
+ 15 punten

Omschrijving

Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
"Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan."
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789490028343
  • Verschijningsdatum: 12/01/2012
  • Aantal bladzijden: 112
  • Uitgeverij: Minestrone
  • Reeks: Sergio kookt
  • Nummer in reeks: 2
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 112
  • Productcode (EAN): 9789490028343
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 12/01/2012
  • Reeks: Sergio kookt
  • Nummer in reeks: 2