• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Van aardappel tot fazant

Sergio Herman
Hardcover | Nederlands | Sergio kookt | nr. 1
€ 5,00
+ 15 punten

Omschrijving

Deel 1: van aardappel tot fazant
aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.
"Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes."
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789490028336
  • Verschijningsdatum: 12/01/2012
  • Aantal bladzijden: 112
  • Uitgeverij: Minestrone
  • Reeks: Sergio kookt
  • Reeksnummer: nr. 1
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 112
  • Taal: Nederlands
  • Reeks: Sergio kookt
  • Reeksnummer: nr. 1
  • Geïllustreerd: Ja

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789490028336
  • Verschijningsdatum: 12/01/2012
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 156 mm x 208 mm
  • Gewicht: 382 g