• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Van aardappel tot fazant

Sergio Herman
Nederlands | Hardcover
€ 5,00
+ 15 punten

Omschrijving

Deel 1: van aardappel tot fazant
aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.
"Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes."
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789490028336
  • Verschijningsdatum: 12/01/2012
  • Aantal bladzijden: 112
  • Uitgeverij: Minestrone
  • Reeks: Sergio kookt
  • Nummer in reeks: 1
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 112
  • Productcode (EAN): 9789490028336
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 12/01/2012
  • Reeks: Sergio kookt
  • Nummer in reeks: 1