Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Mastercooks

de top van de Belgische gastronomie

Tine Bral, Laura Centrella
Hardcover | Nederlands
€ 49,90
+ 99 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Meer dan 40 jaar geleden stichtte Pierre Romeyer een vereniging om de grootste talenten van de Belgische gastronomie te groeperen. Samen met Pierre Wynants en Jacques Deluc, algauw versterkt door Claude Dupont, Robert Van Duüren en Pierre Fonteyne, hield de toekomstige baron zo de Belgische Maîtres Cuisiniers boven het doopvont, die vier decennia later herdoopt zouden worden als The Mastercooks of Belgium®.



Naast de portretten van zo’n 120 bij deze vereniging aangesloten chefs en zo’n 30 producenten die hen nauw aan het hart liggen, bevat dit boek een schat aan recepten, en baadt het onder een ware sterrenhemel van de Belgische keuken. Aan de hand van zes thema’s (wijn, bier, de zee, de tuin, het bos en chocolade) nodigen de beste chef-koks van het land u uit te genieten van hun exclusieve gastronomische en smakelijkste creaties op dat vlak.



Tekenen onder meer present in dit naslagwerk: Tim Boury, Wout Bru, Sang Hoon Degeimbre, Bart De Pooter, Viki Geunes, Peter Goossens, Christophe Hardiquest, Arabelle Meirlaen, Vilhjalmur Sigurdarson, Broes Tavernier en vele anderen. Met zijn schitterende foto’s door Heikki Verdurme betekent dit boek een echte mijlpaal in de geschiedenis van de Belgische keuken.



Aan tafel voor een totaalbeeld van de Belgische gastronomie en de invloedrijkste chefs van het land

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
381
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789464006582
Verschijningsdatum:
26/10/2022
Uitvoering:
Hardcover
Gewicht:
2090 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 99 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.