• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Fictie
  3. Kinderboeken & Jeugdboeken
  4. Lezen
  5. Stinkbom en Ketchupkop en de doortrapte dassen

Stinkbom en Ketchupkop en de doortrapte dassen

John Dougherty
Hardcover | Nederlands
€ 9,99
+ 19 punten

Omschrijving

Hey jij! Nee, niet jij - de persoon achter je! Nee, hij ook niet. Een beetje naar links, een beetje meer naar links... jij! Oh verdorie... laat ook maar... Beste iedereen, (jij ook), welkom in de wereld van Groot Poeha. Het is hier fantastisch, al is er meestal wel een hoop gedoe (het zit hem in de naam, natuurlijk). Maak kennis met onze helden Stinkbom en Ketchupkop wanneer ze op een heel erg gevaarlijk, nagelbijtend spannend avontuur gaan (maar het zou ook wel eens heel grappig en een beetje vreemd kunnen worden). Oh, en er komen misschien ook een paar gemene dassen in het verhaal voor...

Ontmoet de grappigste personages die ooit door de mensheid gekend zijn in dit wonderbaarlijk hilarische boek dat je van je sokken zal blazen van het lachen!

Een paar tellen later, in de slaapkamer aan de andere kant van de overloop, trok de broer van het meisje een van haar tenen uit zijn linkerneusgat. Hij kreunde vermoeid. 'Goeiemorgen, Stinkbom!' riep het kleine meisje vrolijk terwijl ze zich met een plof! op zijn buik liet vallen. 'Het is tijd om op te staan!' 'Waarom?' vroeg Stinkbom nors. 'Omdat het een prachtige ochtend is,' antwoordde het meisje, 'en de zon schijnt en we spelletjes kunnen spelen en avonturen kunnen beleven, en als je nu niet opstaat, giet ik voortaan altijd pap in je broek.' Daar dacht Stinkbom eventjes over na. Het klonk wel interessant om voortaan altijd pap in zijn broek te krijgen, maar bij nader inzien wist hij niet zeker of hij daar zin in had. Dus besloot hij uit bed te komen.

John Dougherty werd geboren in Larne in Ierland. Hij studeerde psychologie en probeerde daarna diverse baantjes. Zo werkte hij bij een hostel van de YMCA, bediende hij machines in een fabriek en was hij een (weinig succesvolle) singer-songwriter, voor hij uiteindelijk leraar op een basisschool werd. In die baan werd zijn interesse voor jeugdliteratuur gewekt, en al snel begon hij zijn eigen verhalen te schrijven. Nadat zijn eerste boek in 2004 werd gepubliceerd, besloot Dougherty full time schrijver te worden.

Ik vond dit boek zo ontzettend grappig! Ik heb het in één keer uitgelezen omdat het zo leuk was en ik niet kon stoppen met lezen. Waarschuwing: je krijgt wel tranen in je ogen en kramp in je kaken van het lachen!

- Charlotte, 9 jaar

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator:
David Tazzyman
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
189
Taal:
Nederlands
Leeftijd:
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789048309337
Verschijningsdatum:
16/09/2013
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
139 mm x 198 mm
Gewicht:
321 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 19 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
AANGERADEN

Cadeautips voor juf of meester

van onze 600 specialisten
AANGERADEN
Cadeautips voor juf of meester
BESTE WINKELKETEN

Bekroon jij ons

tot Beste Winkelketen? Breng nu jouw stem uit!
BESTE WINKELKETEN
Beste Winkelketen
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Ebook kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.