• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Solo Food

72 keer koken voor jezelf

Janneke Vreugdenhil
Nederlands | Paperback
€ 20,50
+ 41 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Levering in de winkel of bij je thuis
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

Al rommelend in de keuken leerde ik na mijn scheiding weer voor mijzelf te zorgen. Ik was gewend om te koken voor anderen, voor mijn man, mijn gezin, mijn familie en vrienden, jemig, ik kookte soms voor de hele straat. Koken was mijn manier om anderen te laten genieten. Nu leerde ik dat ik dat genot zelf ook waard was. Koken voor jezelf is, weet ik inmiddels, niets meer of minder dan een exercitie in houden van jezelf.
Solo Food
is het eerste kookboek dat koken voor jezelf tot een feest maakt. Veel mensen staan met liefde uren in de keuken voor hun gezin of vrienden, maar eten als ze alleen zijn een pizza voor de tv. Janneke Vreugdenhil laat zien dat lekker koken zonder publiek juist uiterst bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang de biefstuk gebakken moet worden en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus helemaal alleen opeten.
Solo Food is een opgewekt en persoonlijk, inspirerend kookboek met 72 recepten die je ernaar doen verlangen om aan tafel te gaan. Alleen!

Solo Food is een verkwikkend feestje voor kok en gast ineen. Ook niet-singles kunnen hier wat van leren, ik wil alles uit dit boek eten. NU!’ Yvette van Boven

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789057598104
  • Verschijningsdatum: 2/11/2016
  • Uitgeverij: Podium B.V. Uitgeverij
  • Afmetingen: 170 mm x 240 mm
  • Gewicht: 437
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s): Janneke Vreugdenhil
  • Uitgeverij: Podium B.V. Uitgeverij

Inhoud

  • ISBN-nummer: 9789057598104
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 2/11/2016