• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
 • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Omwille van de aangepaste douaneformaliteiten m.b.t. de Brexit, is de levertermijn van Engelstalige boeken op dit moment iets langer. Onze excuses voor het ongemak.
 • Winkels
 • Verlanglijstje
 • Winkelmandje
 1. Home
 2. Games
 3. Adventure & RPG
 4. Skylanders Imaginators - Starter pack

Skylanders Imaginators - Starter pack

Game | Nintendo Wii U
€ 74,99
+ 74 punten

Omschrijving

Het verhaal van Skylanders Imaginators vindt lang geleden plaats toen Ouden een mysterieuze kracht, bekend als “Brein Magie ”gebruikten om alles in Skylands te maken. Hiermee toverden ze alles wat ze fantaseerden tot leven! Maar, ze kwamen er snel achter dat het heel gevaarlijk kan zijn als de verkeerde persoon toegang heeft tot deze krachten. Daarom hadden ze het opgesloten en weggestopt, zodat niemand het zou kunnen misbruiken. Nadat Kaos dit oude geheim had ontdekt, heeft hij de kracht van “Brein Magie” weer losgelaten in Skylands – en gebruikt hij het om een onverslaanbaar leger van Doomlanders te maken zoals nooit eerder gezien! Nu is het aan de Poortmeesters om Skylanders Imaginators te creëren met de kracht van hun verbeelding en Kaos en zijn kwade Doomlanders tegen te houden voordat het te laat is. Om ze te helpen en trainen, stuurt Eon de grootste mystieke krijgers aller tijden – de Senseis!
Skylanders Imaginators ondersteunt de 300+ personage speelgoedfiguren van alle eerdere Skylanders spellen – inclusief Skylanders SuperChargers, Skylanders Trap Team, Skylanders SWAP ForceTM, Skylanders Giants en Skylanders Spyro’s Adventure – waar kinderen van kunnen genieten in de ‘echte’ wereld en in de virtuele game wereld. Terwijl spelers nieuwe Skylanders toevoegen aan hun verzameling, breiden ze hun in-game ervaring uit.

HOOFDKENMERKEN:
- Creëer je eigen Skylander – Voor het eerst kunnen spelers hun verbeelding tot leven laten brengen en hun eigen Skylanders creëren, genaamd Skylanders Imaginators. Met eindeloze creatie mogelijkheden van krachten, vaardigheden, uitspraken, uiterlijk en nog veel meer, kunnen kinderen hun eigen creaties samenstellen met hun eigen verbeelding, of kunnen ze de willekeurige functie gebruiken om het spel de onderdelen voor hun te laten kiezen.
- Creation Crystal – Skylanders Imaginators introduceert een nieuw type speelgoed – de Creation Crystal. Dit crystal geeft spelers de mogelijkheid om te creëren en hun unieke Skylanders over te brengen naar andere consoles, altijd en overal! Creation Crystals zijn per element gesorteerd. Poortmeesters kunnen één karakter creëren per Creation Crystal.
- Ontmoet de Senseis – De Skylanders franchise gaat door met het bieden van aangrijpende personages die kinderen leuk vinden om te ontdekken als ze het spel spelen. Skylanders Imaginators zal nieuwe gast sterren introduceren in Skylanders, genaamd Senseis. Senseis bevatten 20 nieuwe personages en 11 voormalige schurken. Elke Sensei is een meester van één van de 10 krachtige Battle Classes (bijvoorbeeld, Knight, Sorcerer, Brawler en meer). Als de master van deze Battle Classes, hebben alleen Senseis het vermogen om Sky Chi – de Ultieme Battle Class super move - los te laten. Sensei Skylanders hebben een meester-naar-pupil relatie met de nieuw gemaakte Imaginator Skylanders. Dit word in-game ondersteund doormiddel van het Sensei ontgrendelen van unieke Imaginator wapens, het verhogen van het maximum Imaginator level, het bieden van toegang tot speciale gebieden in het spel, alsook het ontgrendelen van nieuwe Geheime Technieken voor Imaginators van hetzelfde type.
- Nieuw verhaal en Gameplay – Skylanders Imaginators bevat een nieuw avontuur gevuld, komisch en sierlijk verhaal met leuke nieuwe personages en terugkerende lievelings-personages. Het spel brengt een divers en dynamisch verhaal-gedreven gameplay ervaring, met de nadruk op de magie van fantasie, inspiratie en opwinding voor kinderen doordat ze hun eigen superhelden kunnen creëren – het vindt allemaal plaats in verschillende nieuwe inspirerende omgevingen. Daarnaast, ondersteunt Skylanders Imaginators een lokale co-op Multiplayer. Spelers kunnen twee Creation Crystals, twee toys of een combinatie van beiden plaatsen op de Portal of Power om het plezier te maximaliseren!
- Terugkerende Basis Personages – Skylanders Imaginators bevat ook bij de fans geliefde personages, die voor zullen komen in het verhaal van het spel -- en de opkomende “Skylanders Academy” televisie series.

Specificaties

 • Productcode (EAN): 5030917199226
 • Type: Game
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

 • Uitgeverij: ACTIVISION CDROM
 • Record label: Activision Blizzard International BV

Inhoud

 • Productcode (EAN): 5030917199226
 • Verschijningsdatum: 14/10/2016
 • Reeks: WIIU