• Gratis levering in België vanaf € 25
 • Altijd een winkel in je buurt
 • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
 • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
 • Winkels
 • Verlanglijstje
 • Winkelmandje
 1. Home
 2. Games
 3. Educatief & Puzzel
 4. Scribblenauts unlimited

Scribblenauts unlimited

Game | Nintendo Wii U
€ 49,99

Omschrijving

Laat je verbeelding de vrije loop in Scribblenauts Unlimited voor de Wii U. Verken een enorme zijwaarts scrollende open wereld vol puzzels van formaat en los deze op met de grootste kracht in Maxwells wereld: je fantasie!

Betreed een high-definition, met de hand getekende wereld en zet je tanden in honderden hersenkrakende uitdagingen met behulp van alles dat je maar kunt bedenken. Als je een boom moet beklimmen, typ je via het touchscreen van de Wii U GamePad gewoon "ladder" in om dit voorwerp te zien verschijnen. Wees avontuurlijk en probeer het met een grijphaak, jetpack of wat voor oplossing er ook maar in je opkomt!

Nadat je een voorwerp de spelwereld inbrengt, kun je het op een haast onbegrensd aantal fantasierijke manieren veranderen via een krachtige nieuwe tool. Gebruik kleuren, patronen en onderdelen om je creaties aan te passen, bepaal hun gedrag en uiterlijk en kijk hoe ze voor je ogen tot leven komen!

Laat zien hoe inventief je bent door je beste creaties met andere spelers online te delen en gebruik hun voorwerpen in je eigen avontuur, of pas ze nog verder aan. Eerder gecreëerde voorwerpen kunnen opgeborgen worden in Maxwells rugzak, zodat je ze later snel.

Test hoe ingenieus je bent in meer dan 40 levels en verzamel meer dan 50 starites en meer dan 500 starite-scherven door puzzels op te lossen en uitdagingen te volbrengen. Haal inspiratie uit een uitgebreide verzameling tips en hints en gebruik Starite Vision om starites in de buurt op te sporen en starite-scherven te verzamelen. Voor het eerst in de Scribblenauts-serie om je tijdens het spelen meer te weten over Maxwells achtergrond. Ontdek meer over zijn ouders, zijn 41 broers en zussen - waaronder zijn tweelingzus Lily - en zie hoe hij zijn magische kladblok in handen kreeg.

Kijk wat er gebeurt als Mario, Zelda, Bowser en andere herkenbare Nintendo-personages zich bij Maxwell aansluiten tijdens zijn zoektocht naar starites. Plaats een Shy Guy, Bob-omb of Yoshi in de situatie en geniet van de gevolgen!

Verzamel vrienden en familie rond de tv en bundel jullie gezamenlijke verbeelding om honderden lastige doelen te behalen. Tot drie andere spelers kunnen meedoen met Wii-afstandsbedieningen* en allemaal een voorwerp dat door de speler met de Wii U GamePad is gemaakt besturen.

- Creëer alles dat je je maar kunt indenken en pas je creaties naar hartenlust aan
- Verken een enorme zijwaarts scrollende open wereld met honderden puzzels en uitdagingen om op te lossen
- Deel je creaties online met andere spelers

Specificaties

 • ISBN-nummer: 0045496331405
 • Type: Game
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Inhoud

 • ISBN-nummer: 0045496331405
 • Verschijningsdatum: 6/12/2013