• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Saveur: The New Classics Cookbook

More Than 1,000 of the World's Best Recipes for Today's Kitchen

Saveur Magazine The Editors of
Hardcover | Engels
€ 53,45
+ 106 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

From the editors of America's favorite culinary magazine, Saveur: The New Classics Cookbook features more than 1000 well-curated global recipes in an essential collection for home cooks everywhere. This masterful selection celebrates the brand's authority, heritage, and depth of worldwide culinary knowledge in what will become an indispensable and treasured guide for everyone who relishes authentic cooking and SAVEUR's standard of excellence.

Offering authentic, from-the-source recipes for virtually every type of dish (from tapas and cocktails to salads, dumplings, one pot meals, and more), essential techniques, and practical advice, this thorough collection of recipes from the pages of SAVEUR represents a comprehensive foundation for any home cook looking for a go-to guide--and daily inspiration--from a trusted source. Also includes suggested menus for holidays and occasions; illustrative sidebars that showcase groups of ingredients (such as the Mexican pantry, different varieties of tomatoes, what makes a good tagine) or provide easy-to-follow instructions for techniques (like how to crimp a dumpling or fold an empanada); and two sections of gorgeous full-color photographs that bring the cuisine to life.

The 16 chapters are organized by course and food type. A robust selection of pantry basics (DIY condiments, stocks and sauces, spice blends and rubs, and more) is also included. Each recipe includes a headnote (explaining the origin of the dish, offering suggestions for perfecting the method, or a serving suggestion) and there are illustrations and cook's notes, imparting helpful tips (wear gloves when working with hot chiles, use young ginger for the best flavor) scattered throughout the book. Icons call out vegetarian dishes and other helpful information at a glance. Multiple indexes make it easy to find recipes for any occasion.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
624
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781616287351
Verschijningsdatum:
28/10/2014
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
208 mm x 254 mm
Gewicht:
1859 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 106 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.