• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Over rot

het handboek over fermenteren

Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek
Nederlands | Hardcover
€ 30,95
+ 61 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Levering in de winkel of bij je thuis
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.

Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot - vlot en met humor geschreven - is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok (én professional) en laat je stap-voor-stap zien hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan: brouw je eigen bier, cider, wijn, leer Thaise vissaus of Indonesische tempeh bereiden, maak je eigen schimmelkaas voor op een plak zuurdesembrood en verras je tafelgenoten met een duizendjarig ei bij hun gefermenteerde thee.

Uiteraard leert Meneer Wateetons je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatie- benodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789461431226
  • Verschijningsdatum: 10/08/2015
  • Aantal bladzijden: 240
  • Uitgeverij: Good Cook B.V.
  • Afmetingen: 197 mm x 241 mm
  • Gewicht: 1125
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s): Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek
  • Uitgeverij: Good Cook B.V.

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 240
  • ISBN-nummer: 9789461431226
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 10/08/2015