• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Olie, azijn, zout & zuur

drogen, inmaken, fermenteren, infuseren

Johan Björkman
Hardcover | Nederlands
€ 20,95
+ 41 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Ik haal af in

Omschrijving

Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen

De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten, geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten, kruidenmengsels en meer.

In 'Olie, azijn, zout & zuur' komen niet alleen diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen, fermenteren en infuseren, maar ook het heel eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als za'atar, selderiezout of het maken van chili-olie, dragonazijn en salsa brava.

Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen, inleggen en fermenteren, stel je een fantastische provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de allerlekkerste producten als ingelegde citroenen, geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en hoofdgerechten.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789461432193
  • Verschijningsdatum: 17/09/2019
  • Aantal bladzijden: 174
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • Auteur(s): Johan Björkman
  • Afmetingen: 186 mm x 240 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 174
  • Taal: Nederlands
  • Geïllustreerd: Ja

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789461432193
  • Verschijningsdatum: 17/09/2019
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 186 mm x 240 mm
  • Gewicht: 634 g