Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Publié en 1991, cet ouvrage est à la fois un ouvrage de synthèse scientifique et un manuel pratique. Rédigé par deux chercheurs nutritionnistes reconnus mondialement, il présente, dans un langage clair et concis, de nombreuses données sur la nutrition et l'alimentation des volailles. Il intéressera aussi bien les professeurs de l'enseignement supérieur que les étudiants et les cadres techniques de l'industrie avicole. Chacun pourra y trouver des données pratiques et une base de raisonnement tant pour formuler les régimes alimentaires que pour réussir la conduite des élevages.