• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Mario party 9

Game | Nintendo Wii
€ 48,99

Omschrijving

Dit nieuwste deel in de blijvend populaire Mario party-serie introduceert nieuwe spelstanden, gevechten tegen eindbazen en nog meer speelbare personages uit het Mushroom Kingdom. Mario Party 9 is een feest dat iedereen mee wilt maken!

Dit nieuwe Mario Party-spel nodigt je uit om je tegenspelers een stapje voor te zijn bij het verzamelen van de meeste Mini Stars en het verslaan van Bowser. De koning van de Koopa's en zijn vrienden hebben namelijk alle Mini Stars uit de lucht gestolen en het is aan jou om ze terug te winnen en de Super Star te worden!

Party Mode is een nieuwe bordspelstand die de regels van Mario Party op zijn kop zet, door vier spelers over het bord te laten bewegen in één voertuig. Spelers moeten om de beurt de rol van bestuurder vervullen en de groep vooruit helpen door de dobbelstenen te raken en te hopen dat het voertuig op een voordelig vakje terecht komt. Door de voertuigen verloopt het spel vlotter en blijft iedereen betrokken bij de actie. Ook ontstaan er zo nieuwe strategische mogelijkheden zoals het vinden van de beste routes en posities in jouw beurt en te zorgen dat je tegenstanders in lastige paketten terecht komen. In deze spelstand moet je zowel samen met- als tegen je tegenstanders spelen in meer dan 80 spannende minigames, om de Mini Stars terug te halen en de prachtige nachtelijke sterrenhemel in ere te herstellen.

Mario Party 9 bevat 80 gloednieuwe minigames, toegankelijk voor alle Mario-fans. Maak pizza's, ontsnap uit een spookhuis of race op sneeuwscooters. Tijdens het spelen op een bord bepaalt het vakje waar het voertuig terecht op komt wat voor type minigame er gespeeld zal worden.

Boss Battle is een compleet nieuwe minigame waarin vier spelers moeten samenwerken en hun krachten moeten combineren om een reeks klassieke Mario-eindbazen te verslaan. Tijdens het spelen verzamel je Mini Stars en werk je naar de uiteindelijke confrontatie met Mario's aartsvijand Bowser toe. Denk echter niet dat dit een spel voor teams is... hoewel je samen moet werken om de bazen te verslaan, zul je Mini Stars winnen op basis van je positie en de schade die je elke baas hebt toegebracht. En degene die de genadeklap heeft toegebracht krijgt een bonus, die de kans om te winnen verhoogt!

Met de nieuwe minigame-spelstanden kun je ook minigames spelen, zonder dat er een spelbord aan te pas komt, zodat je altijd van de actie kunt genieten op de manier die jou het beste ligt. Jij en tot drie van je vrienden of familieleden kunnen in de Free Play-stand lekker oefenen op minigames naar keuze. Of probeer de Extra-stand, waar je variaties als Goomba Bowling en het meer op puzzelen gebaseerde Castle Clearout vindt.

Mario Party 9 bevat zowel je favoriete personages uit het Mushroom Kingdom als figuren die nog nooit eerder speelbaar zijn geweest in een Mario Party-spel. Kies er een en neem het op tegen je vrienden in het bordspel of de minigames. Jij beslist hoeveel spelers je mee wilt laten doen, met de mogelijkheid om alleen te spelen of tegen drie van je vrienden.

Met een keur aan nieuwe spelmogelijkheden, personages en 80 nieuwe minigames om je tanden in te zetten hoef je alleen nog maar te beslissen wanneer jij jouw Mario Party organiseert!

Specificaties

  • Productcode (EAN): 0045496401399
  • Type: Game
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Inhoud

  • Productcode (EAN): 0045496401399
  • Verschijningsdatum: 2/03/2012