• Gratis levering in België
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten

Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren alle bestellingen tijdelijk GRATIS aan huis (ongeacht het bedrag dat je besteedt).
Hou er wel rekening mee dat je pakketje door de grote drukte vertraging kan oplopen. Bij vragen kan een reactie van onze klantendienst ook iets langer op zich laten wachten.
Bedankt voor je begrip.

Wil je meer weten over onze service tijdens de coronacrisis? Bekijk hier alvast de meestgestelde vragen van de afgelopen weken.

  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Boeken
  3. Vrije tijd
  4. Hobby
  5. Lannoo's dicht-bij-huisgidsen Fietsen door Noord-Frankrijk

Lannoo's dicht-bij-huisgidsen Fietsen door Noord-Frankrijk

10 lusvormige rondritten door Frans-Vlaanderen, Artesië, Picardië en de Franse Ardennen

Ward Van Loock
Nederlands | Paperback
€ 12,67
+ 25 punten

Omschrijving

In een langgerekte landstrook net onder de schuine westergrens met Vlaanderen en Wallonië kun je urenlang fietsen langs ingedommelde dorpjes of provinciestadjes, beschermde natuurgebieden en ongerepte riviervalleien. Ward Van Loock, auteur van Fietsen over jaagpaden en oude spoorwegen en Fietsen langs Ardense en Luxemburgse rivieren, stippelde 10 meerdaagse fietstochten uit langs de Opaalkust en de Ardense Maas, door het Blootland, de moerassen van de Somme en in het uitgestrekte Franse platteland van de departementen Nord, Pas-de-Calais, Aisne en Ardennen.
De rondritten variëren van 70 tot 140 km en worden naargelang de lengte en hun moeilijkheidsgraad in 2 of 3 dagetappes ingedeeld. Bij elke etappe horen enkele suggesties voor overnachtingen in eenvoudige, maar charmante hotelletjes.

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud