• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Onze winkels blijven open volgens hun normale openingsuren. We houden het extra veilig en volgen alle richtlijnen nauwkeurig op.
Laat je inspireren door ons team in de winkels. Bestel online en haal je bestelling af in een van onze winkels. Of laat je bestelling thuis leveren.
Kies je voor thuislevering? Hou er dan rekening mee dat je bestelling iets langer dan normaal onderweg kan zijn.
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Boeken
  3. Vrije tijd
  4. Zelfzorg, Gezin & Gezondheid
  5. Gezondheid
  6. Jerusalén Crisol de Las Cocinas del Mundo/ Jerusalem

Jerusalén Crisol de Las Cocinas del Mundo/ Jerusalem

Sami Tamimi, Yotam Ottolenghi
Hardcover | Spaans
€ 30,95
+ 61 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Haal af binnen de 5 werkdagen nadat je bestelling klaarligt

Omschrijving

Este maravilloso libro contiene más de un centenar de recetas, desde las tradicionales hasta las más modernas, inspiradas en la ciudad de Jerusalén: un recetario lleno de sabores, aromas y matices.

La confluencia de tres grandes religiones -musulmana, judía y cristiana- hacen de Jerusalén un enclave con una cultura gastronómica tan variada como seductora, un auténtico crisol de las cocinas más diversas potenciado por la riqueza de ingredientes propia del Mediterráneo. Nacidos en las zonas judía y árabe de la ciudad, respectivamente, Yotam Ottolenghi y Sami Tamimi han creado esta obra excepcional que, además de un recetario lleno de sabores, aromas y matices, es un sincero canto a la amistad.

Jerusalén fue galardonado el año 2013 con importantes premios -el Observer Food Monthly Cookbook of the Year, el IACP (International Association of Culinary Professionals) Cookbook of the Year y el James Beard Award for Best International Cookbook- y ha sido traducido a ocho idiomas. Sólo de sus ediciones inglesa y estadounidense se han vendido más de medio millón de ejemplares hasta hoy.

ENGLISH DESCRIPTION

A collection of 120 recipes exploring the flavors of Jerusalem from the New York Times bestselling author of Plenty, one of the most lauded cookbooks of 2011.

In Jerusalem, Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi explore the vibrant cuisine of their home city--with its diverse Muslim, Jewish, and Christian communities. Both men were born in Jerusalem in the same year--Tamimi on the Arab east side and Ottolenghi in the Jewish west. This stunning cookbook offers 120 recipes from their unique cross-cultural perspective, from inventive vegetable dishes to sweet, rich desserts. With five bustling restaurants in London and two stellar cookbooks, Ottolenghi is one of the most respected chefs in the world; in Jerusalem, he and Tamimi have collaborated to produce their most personal cookbook yet.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9788416295029
  • Verschijningsdatum: 4/12/2014
  • Aantal bladzijden: 318
  • Uitgeverij: Salamandra
  • Afmetingen: 198 mm x 274 mm
  • Gewicht: 1428 g
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 318
  • Productcode (EAN): 9788416295029
  • Taal: Spaans
  • Verschijningsdatum: 4/12/2014